Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice

Grepofit drops

Zásadní a velká výhoda této nové formy Grepofitu spočívá v její rychlejší vstřebatelnosti s okamžitým nástupem účinku.

 

 

Grepofit drops: bleskový účinek

Grepofit a Grepofit spray jsou produkty, které jistě nemusíme příznivcům Energy dlouze představovat. Každý je má doma ve své lékárničce, obzvlášť v zimním období, kdy se virům a bakteriím spolehlivě daří. Nyní se grepofitová řada rozšíří o novinku, kterou budete moci v únoru poprvé vyzkoušet. Grepofit drops ve formě kapek nabízí zajímavé možnosti využití.

Oproti Grepofitu v klasické kapslové formě a spreji je základní složkou Grepofitu drops lihový extrakt z celých grapefruitových plodů. Kromě účinných látek s protivirovým, protibakteriálním a protiplísňovým efektem obsahuje výrazně zvýšené množství cenných bioflavonoidů. Doplňují jej lihové výtažky z echinacey, ibišku súdánského a šalvěje lékařské.

Zásadní a velká výhoda této nové formy Grepofitu spočívá v její rychlejší vstřebatelnosti s okamžitým nástupem účinku. U přípravků, které jsou určeny na virové a bakteriální infekce, je rychlé působení důležité. Tím, že kapky Grepofit nejsou vázány na žádný kapslový obal a jeho rozpuštění, začínají působit již od okamžiku prvního kontaktu, tedy na jazyku a v dutině ústní. Pokračují při vysoké vstřebatelnosti v rozsahu dalších částí trávicího traktu, odkud se dostávají účinné látky do celého organismu.

Počátek působení Grepofitu drops můžeme rozeznávat již v ústech a krku v oblasti hltanu a hrtanu, svoji funkci zastanou zejména při infekcích, které se vyskytují nebo částečně probíhají právě v těchto místech, což je poměrně časté. Nejcennější je použití Grepofitu drops hned při nástupu onemocnění, tedy v akutní fázi. V případě potřeby jej lze užívat každou hodinu. Dávkování je díky formě kapek velmi flexibilní. Vhodná je kombinace s “klasickým” Grepofitem – účinek samotných kapslí působí déle, ale má pomalejší nástup. Tuto počáteční pauzu skvěle vykryje právě Grepofit drops. Souběžně lze užívat i další produkty: Drags Imun, Vironal nebo Flavocel.

Kapky Grepofit nabízejí navíc ještě jednu výhodu. Extrakce účinných látek do alkoholového roztoku umožňuje obejít se bez konzervantů a dalších přídatných látkek, jedná se tedy o maximálně přírodní produkt.

Účinky a použití Grepofitu drops

  • působí proti širokému spektru virů, bakterií a plísní
  • vykazuje velmi rychlý nástup účinku a včasným podáním napomáhá zvrátit a zkrátit průběh onemocnění
  • pomáhá při léčbě chorob dýchací soustavy – rýma, katar horních cest dýchacích, chřipka, viróza, angína, záněty nosohltanu, kašel, chrapot, záněty dutin, mandlí a středouší
  • posiluje celkovou odolnost a detoxikuje organismus