Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice

Grepofit nosol aqua

Dýchejte volně!

od 1.10.2015

 

Rychlý nástup, dlouhé působení
Grepofit nosol aqua, novinka v nabídce Energy, která právě přichází na trh, patří do skupiny přírodních přípravků. Svou komplexní formulací se však snaží docílit rychlého a hlavně dlouhotrvajícího účinku srovnatelného s chemickými léky. Jako základ obsahuje třetihorní termální vodu obohacenou o extrakty ze šalvěje lékařské a šišáku bajkalského, grepový extrakt, kyselinu hyaluronovou a čistou esenci myrty obecné.

Pro léčbu
Podstatným faktorem ovlivňujícím výsledek je rychlost nasazení přípravku. Nejvhodnější je použití Grepofitu nosol aqua ihned po zjištění prvních příznaků onemocnění a doporučené je pokračování nejméně jeden den po jejich odeznění.

Preventivní užití
Náš nos neslouží pouze jako součást dýchacího ústrojí, ale také filtruje nečistoty, které se ve vzduchu nacházejí. Hrubé nečistoty jsou zachytávány nosními chloupky, zatímco drobnější částice ulpívají na nosní sliznici. Na jejím povrchu jsou drobné řasinky překryté přirozeným hlenem, jejichž neustálý pohyb za normálních okolností umožňuje postupné odlučování nečistot. Pokud však máme sliznici příliš suchou, nebo pokud je hlen příliš hustý, řasinky jsou omezené v pohybu a jejich funkce je snížená. Preventivním ošetřením Grepofitem nosol aqua na bázi denní hygieny docílíte šetrného očištění sliznice a snížíte riziko infekce horních cest dýchacích. Velmi vhodný je tento návyk pro osoby, které jsou denně vystaveny klimatizovaným prostorám. Sliznice jsou tak regenerovány, zvlhčeny a dokážou zabránit negativním důsledkům této dlouhodobé expozice.