Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice

Beauty Energy

Od 1. prosince příchází na trh dlouho očekávaná nová řada kosmetiky.

Tajemství skryté uvnitř

 

Opravdové tajemství se ukrývá nejen v každém produktu beauty energy, ale především uvnitř každého z nás. Protože vnější krása je odrazem stavu našeho vnitřního těla a mysli, pečujeme nejen o pokožku, ale navracíme harmonii celému organismu.

Pokud toužíme po dokonalé pleti, musíme nejdříve porozumět našemu tělu!

Naše pokožka je zrcadlem vzájemného působení a ovlivňování mezi vnějším světem a stavem našeho vnitřního těla. Dokonalost je odrazem jeho harmonie, jednotlivé nedokonalosti jsou signálem vychýlení biologické rovnováhy. Pomocí pečlivě vybraných, nejúčinnějších ingrediencí pečujeme o pokožku, dodáváme sílu vnitřnímu organismu a mysli navracíme potřebný klid.

 

Základní principy

S největší péčí a čistým úmyslem přistupujeme ke každému aspektu našich produktů. Vycházejí z maximálně přírodních základů, jsou k pleti šetrné, dobře se vstřebávají, příjemně aplikují a dlouhodobě působí. Mimořádně vysoké množství účinných látek v sobě spojuje metody fytoterapie, aromaterapie, krystalterapie, tradiční čínské medicíny a biorezonance tak, abychom jejich vzájemnou kombinací dosáhli toho nejlepšího efektu.

 

Přírodní parfémy

Pouze nejvzácnější esence v aromaterapeutickém množství tvoří přírodní parfém, který dodává každému z produktů výjimečnou osobitost. Jsou nástrojem jemné terapie, která má obrovskou schopnost zasáhnout hlubokou mysl a harmonizovat vnitřní sílu. Protože obsahují samotnou podstatu bylin, jsou nejbohatšími látkami v rostlinné říši a mnohé z nich patří mezi ty vůbec nejdražší.

 

Kvalita

K výrobě používáme pouze nejkvalitnější a prověřené suroviny vybrané tak, aby splňovaly náročné požadavky přírodní kosmetiky. Pečlivě vybíráme dodavatele účinných látek a dokážeme s nimi spolupracovat tak, abychom společně zajistili respekt k přirozeným biorytmům rostlin, jejich vysokou čistotu, energetickou hodnotu a účinnost. Nepoužíváme parabeny, syntetická barviva ani vůně, minerální oleje, jakékoliv ropné deriváty, geneticky modifikované organismy, chemické UV filtry ani SLS.

 

Myšlenka Pentagramu

Základem pěsticí kosmetiky je řada pěti pleťových krémů RENOVE vyvinutých podle principu harmonie pěti prvků. Pět unikátních krémů, které reprezentují pět elementů tradiční čínské medicíny: Dřevo, Oheň, Zemi, Kov a Vodu. Pět přípravků, z nichž každý je svým účinkem zaměřený na určitou orgánovou skupinu, typ pleti, stav mysli nebo nerovnováhu vnitřního organismu. Jednotlivé přípravky na sebe nejen navazují, ale vzájemně se doplňují, vyrovnávají a společně tvoří jeden ucelený systém.

Volba správného krému tak otevírá prostor pro hravost a především vlastní intuici. Ať již vyberete podle vůně, barvy, nálady nebo zcela konkrétní potřeby, Vaše volba bude vždy správná.

 

Fytoterapie

Polykompozitní extrakt tvoří výjimečných 16 % obsahu krémů. V závislosti na konkrétním přípravku se skládá z 13 až 19 léčivých bylin pečlivě sestavených tak, aby dosahoval cíleného terapeutického účinku.

 

Třetihorní termální voda

Přirozeně prohřívaná a plná zemské energie dodává kosmetice širokou škálu vzácných prvků. Je silně mineralizovaná, avšak její složení je velmi vyvážené. Je účinná a dobře tolerovaná.

 

Další společné účinné látky

Arganový olej

Všechny kompozice obsahují vzácný a velice kvalitní arganový olej, který je získáván v berberských oblastech severoafrického Maroka. Kombinace kontrolovaného sběru ve volné přírodě a ručního zpracování vytváří jeden z nejčistších a nejúčinnějších olejů. Má vysoký podíl čistého vitaminu E, je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vykazuje silné antioxidační vlastnosti. Pokožku chrání a vyživuje, je výbornou prevencí vzniku vrásek a již existující vrásky vyhlazuje.

Kyselina jantarová

Již ve starém Egyptě si nechávali faraoni pod kůži zašívat jantarové destičky, protože věřili v jejich omlazující efekt. Moderní výzkum prokázal, že kyselina jantarová tyto vlastnosti skutečně má. Ovlivňuje přímo buněčný metabolismus a důležité biochemické pochody.

 

Katalog Beauty kosmetika v PDF ke stažení ZDE