Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice

Zelené potraviny

Od 1. dubna 2016 uvedeme na trh novou řadu ZELENÝCH POTRAVIN. Tato inovace podstatným způsobem rozšíří stávající nabídku tohoto segmentu, je inspirována nejnovějšími trendy a vychází vstříc zdravému způsobu života.

 

mygreenlife

Koncept nových zelených potravin přináší významně rozšířený sortiment, jehož jednotlivé, pečlivě vybrané produkty jsou esencí nejkvalitnějších surovin, získaných z prémiových oblastí celého světa.

Každý z produktů má svůj příběh, své místo, svůj rodný list. Vybrali jsme nekompromisně pouze to nejlepší z celého světa a důraz jsme kladli na všechny aspekty, které mohou finální výrobek ovlivnit.

Nové produkty jsou baleny ve znovuoteviratelných aluminiových sáčcích, které účinně chrání svůj obsah. Jsou navíc ekologické a snadno recyklovatelné.

 

ORGANIC CHLORELLA  tabs, powder

Tichomořský ostrov Tchaj-wan je jedinou lokalitou na světě, která nabízí tu nejkvalitnější chlorellu. V naprosto unikátním prostředí, napájena přírodní pramenitou vodou, vyniká svou čistotou a účinností.

 

HAWAII SPIRULINA  tabs, powder

V čisté mořské vodě, uprostřed panenské přírody Havajských ostrovů, získáváme tu nejlepší spirulinu na světě. Její naprostá vyjímečnost spočívá v jedinečném prostředí, ve kterém zalita sluncem pomalu roste a sílí.

 

BARLEY JUICE  tabs

Tibetská náhorní plošina, země ledovcových vod, křišťálových bystřin a čistého horského vzduchu je místem, kde z rostlinek mladého ječmene v období jeho raného růstu připravujeme jeden z nejhodnotnějších extraktů.

 

ORGANIC BARLEY JUICE  powder

Úchvatné scenérie Jižní Kalifornie jsou místem, kde z rostlinek mladého ječmene v období jeho ranného růstu připravujeme jeden z nejhodnotnějších extraktů.

 

SPIRULINA BARLEY JUICE  tabs

Dva rozdílné světy spojené v jeden mimořádný přípravek.

Západ: Vysokohorská jezera v Andách jsou místem, kde ve velké výšce pod silným sluncem získáváme a šetrně zpracováváme naprosto čistou a hodnotnou spirulinu.

Východ: Tibetská náhorní plošina, země ledovcových vod, křišťálových bystřin a čistého horského vzduchu je místem, kde z rostlinek mladého ječmene v období jeho raného růstu připravujeme jeden z nejhodnotnějších extraktů.

 

ORGANIC MACA  powder

Maca je legendární rostlinou peruánských And používanou po staletí v tradičním léčitelství. Rozsáhlé plošiny zde obklopují vysoká pohoří, složená z vápence, dolomitu a dalších minerálů. Maca má úžasnou schopnost všechny tyto látky vstřebávat a uchovávat v čisté, přirozené formě.

 

ORGANIC ACAI powder

Hluboká brazilská džungle je domovem štíhlé palmy Euterpe oleracea. Její plody, nápadně podobné svým tvarem i barvou borůvkám, obsahují významné množství pro tělo nezbytných biologických látek. Podle stupnice ORAC mají nejvyšší hladinu přírodních antioxidantů ze všech druhů ovoce.

 

Katalog zelených potravin stáhnete ZDE (soubor ve formátu pdf, velikost 3,5MB).