Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice

Novinka!

Visage oil a Visage water jsou další výrobky ze skvělé řady Beauty kosmetiky.

V prodeji od 1. listopadu 2016

visage oil

Visage oil

 

Odličovací přípravek Visage oil představuje nejjemnější způsob přirozené očisty pleti. Podle principu – podobné podobným – účinně odstraňuje z povrchu pokožky i jejích pórů bakterie, maz a nečistoty, které jsou rozpustné pouze v tucích a nejdou vyčistit vodou. Pleť zanechává čistou a chráněnou. Obsahuje pouze přírodní oleje, vzácné esence a unikátní bylinný extrakt Protektin. Po nanesení na navlhčený vatový tampon vytváří jemnou emulzi, která se snadno aplikuje a je dostatečně účinná i na voděodolný make-up a řasenku. Doporučujeme používat s tonizační a regenerační pleťovou vodou Visage water a pleťovými pěsticími krémy z řady Renove.

 

Účinné ingredience:
čistý rostlinný olej makadamiový, saflorový, mandlový, kokosový – Emolid, bylinný extrakt Protektin, esenciální oleje fenykl, heřmánek a grep, vitamin E.

 

 

Visage watervisage water

 

Pleťová voda, ve které je jemnost hydrolátu růže damašské doplněná silou přírodně prohřívané třetihorní termální vody plné zemské energie. Čistí, tonizuje a účinně regeneruje pokožku, pleti dodává na dlouhou dobu svěžest a vitalitu. Obsahuje pouze přírodní parfém ze vzácných esencí geránia a okvětních lístků růže v aromaterapeutickém množství. Doporučujeme používat s odličovacím olejem Visage oil a pleťovými pěsticími krémy z řady Renove.

 

Účinné ingredience:
hydrolát růže damašské, třetihorní termální voda z Podhájske,
esenciální oleje růže a geránium.