Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice Energy klub Luhačovice

Pleťová maska Visage Rejuve

Dopřejte si péči o pleť jako princezna

 

Masky jsou stejně jako séra určeny k intenzivní péči o pleť. V Orientu, kde ženy vždy velmi pečovaly o svůj vzhled, již po staletí znají tzv. jílové masky. Marocké princezny používaly k rychlému vypnutí pleti masku z kaolínu, přírodního bílého jílu. Jíl mísily s hydroláty, oleji a esencemi. A právě takovou masku jsme pro vás nově připravili. Nechte se unášet na křídlech exotiky a vaše relaxace bude dokonalá…


BLAHODÁRNÝ JÍL
Asi nejznámější je jíl zelený a bílý, výjimkou ale není ani jíl červený nebo žlutý. Každý z nich má svoje specifické účinky. Jíly všeobecně pomáhají hojit ekzémy, akné, lupénku. Působí antisepticky i antibakteriálně (dezinfikují). Společným účinkem všech jílů je i očista pleti a výborná exfoliace – odstranění starých, zrohovatělých buněk. Pleť se může následně nadechnout a prokrvit, dochází k rozzáření a prosvětlení pokožky, která se tak omlazuje (regeneruje) a dobře vstřebává výživu.
Pro výrobu masky Visage rejuve jsme použili nejjemnější pudrovité jíly růžový a fialový, které jsou bohaté na minerální látky křemík, hořčík, draslík, vápník, oxidy železa. Tyto jíly jsou zvlhčené: krémovou konzistenci získávají díky smísení s hydrolátem a olejem. V masce Visage rejuve o vaši pleť pečuje hydrolát z růže, máty a lípy. Výživu a intenzivní péči obstarají arganový, ricinový a černuchový olej. K omlazení přispěje kyselina jantarová. Účinnost masky podporují čisté přírodní esence, které jí dodají osobitost a „šmrnc“.


Co můžete od masky očekávat?
Revitalizační účinek, který poznáte hned po první aplikaci. Maska okamžitě vypne a vyhladí pleť, podpoří krevní oběh. Obnoví zářivost a vitalitu pleti, která získá krásnou zdravou barvu. Pleť vyživí a navrací jí svěžest.


Kdy masku použít?
Cítíte se unaveni, vaše pleť je zašedlá a bez života? Máte suchou pleť se sklonem k olupování? Vaše pokožka je zralá, vrásčitá a křehká? To všechno jsou signály pro použití masky Visage rejuve. Je vhodná pro všechny typy pleti, i pro suchou a zralou.


Jak masku použít?
Masku vždy nanášejte na dobře očištěnou pleť, použijte Visage oil a tonizujte Visage water. Maska Visage rejuve je velice intenzivní, s rychlým nástupem účinku. Z toho důvodu pod ni doporučuji aplikovat pár kapek nejlépe arganového oleje, který pleť ochrání před příliš intenzivní detoxikací. Na ošetření obličeje, dekoltu a krku maskou vám bude stačit její velmi malé množství, asi 2–3 ml, což je jedna ne zcela plná kávová lžička. Masku nanášejte nejlépe vějířovitým štětcem ve velmi tenké vrstvě, nepostupujte až k očím. Zde neplatí pořekadlo „čím více, tím lépe“, vhodnější je „dobrého po málu“. Maska rychle zaschne a vytváří na obličeji tuhou krustu, která by se špatně smývala. Necháme ji proto působit jen pár minut, maximálně 10. Před smýváním je třeba masku navlhčit (nejlépe pomocí Visage water) a krouživými pohyby ji rozmasírovat, utvořit kašičku. Masku tak ještě částečně zapracujete do pokožky a nepodráždíte jemnou pleť. Smyjte vodou a ošetřete některým krémem z řady Renove. Masku můžete aplikovat 2x týdně.


TIP PRO RYCHLOU APLIKACI
Všechny jílové masky na pleti velice rychle zasychají. Proto je vhodné jejich zaschnutí zpomalit pobytem ve vlhkém prostředí. Výborná je aplikace těsně před vstupem do sprchy, popřípadě vany. Doba strávená ve sprše je dostatečná pro působení masky. Můžete si ji ve sprše rovnou smýt a potom už jen zářit!